top of page

Vitvaror

Behöver du hjälp med att installera en spis, diskmaskin, vinkyl eller en ugn?  En av våra professionella elektriker kommer till dig och installerar maskinerna enligt tillverkarens monteringsanvisningar.

Vi hjälper dig från start till mål oavsett om du byter hela ditt kök, drar om all el i ditt hus eller bara behöver hjälp med att installera tvättmaskinen, montera upp en utebelysning, dra datakablar eller har fel på era vitvaror i Bromma?

Det är vanligt när man köper vitvaror att installation ingår. Men väldigt ofta händer det att installatören ändå inte kan installera vitvaran eftersom han/hon inte har behörighet för att göra vissa saker. När tex en tvättmaskin ska installeras krävs det att vatten och el är framdraget. Installatören som kommer med maskinen har inte behörighet för att ordna ett nytt eluttag eller dra fram vatten och avlopp. Därför behövs det en elektriker och rörmokare som ordnar det innan installatören kommer.

Det är viktigt att uttaget är jordat så att det inte finns någon risk att maskinen blir strömförande och man får en stöt.  Om du blir osäker på någon av punkterna eller om något fattas behöver du kontakta en elektriker. Vi har elektriker och är tillgängliga över hela Stockholm 24 timmar om dygnet. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig.

Bromma en elfirma som installerar alla vitvaror som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt uttag för spis, ugn, kyl och frys inför köksrenoveringen.

bottom of page