top of page

Strömbrytare & vägguttag

När man ska välja strömbrytare och vägguttag så tänk på att du väljer en serie som är komplett för dina önskemål. Då slipper du göra avkall på designen om du vill montera olika produkter t.ex i kombinationsramar. Det blir inte så snyggt att blanda olika fabrikat intill varandra, och det är sällan man hittar olika märken som passar i varandras ramar mm. Bromma Elektriker guidar dig genom processen att välja rätt uttag och strömbrytare från början.

Strömbrytare och vägguttag från kända leverantörer.

Alla strömbrytare följer svenska regler, säkerhetsnormer och förordringar. Det garanterar dig trygga och säkra installationer. Med strömbrytare från Exxact, renova, m.fl. får man säkerhet i snygg design.

 

En Strömbrytare eller vägguttag för alla smaker

Strömbrytare och vägguttag som Bromma Elektriker installerar är anpassade för den svenska marknaden både avseende design och säkerhet. I Bromma Elektriker sortiment hittar man de populära strömbrytarna från Trend och Exxakt, de snyggaste från ABB, samt även i retrostil från Renova. 
Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att välja strömbrytare.

 

Att välja strömbrytare

1-polig, Trapp-, kors-, eller kanske en jalusibrytare? Att välja strömbrytare kan verka lite snårigt eftersom det finns så många varianter att välja bland. Hos Bromma Elektriker hittar du olika sorters strömbrytare, både infällda, utanpåliggande och kapslade strömbrytare.

I Bromma Elektriker stora sortiment av strömbrytare och vägguttag kan du garanterat hitta rätt variant som passar dina  ändamål. Vi har samlat strömbrytare och vägguttag i toppklass från bland annat ABB, Malmbergs och Schneider Electric. Kanske du behöver en strömbrytare eller vägguttag med 1-, 2- eller 3-poler? Här hittar du många olika sorters strömbrytare som passar till såväl lampor som till tvättmaskinen. Välj bland flera utföranden och färger, här finns strömbrytare av hög kvalitet i både vitt, svart, grått och metallic.

Bromma Elektriker installerar dina strömbrytare och vägguttag snabbt & säkert

bottom of page