top of page

Elcentral

I vår installation av ny elcentral med automatsäkringar (10-20 säkringar) ingår rådgivning kring elcentralen, rivning av befintlig elcentral, montering och installation av ny elcentral enligt tillverkarens monterings- och installationsanvisningar.

 

Självklart hjälper vi gärna dig med råd kring val av produkter till skåpet. Har du  ett gammal proppskåp då kan vi byta ut den till mer moderna "dvärgbrytare".

Elcentral är ofta vara en god investering för att få kontroll över hjärtat i elinstallationen.

Att byta centralen behöver heller inte vara så dyrt som många tror, särskilt inte om ROT-avdrag kan nyttjas. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vad är skillnaden på din gamla elcentral mot en ny med automat säkringar?

Dvärgbrytaren - Är en säkrare säkring än vad proppen är. Och med det menar vi att det kan inte gå lika mycket ström i ledningarna som det kan gör om du har en proppsäkring. Det gör att kablar o.s.v som är av säkrade via automatsäkringen (dvärgbrytaren) klarar sig bättre.

Jordfelsbrytaren - En fantastik uppfinning som skyddar liv & egendom. Om en felström inträffar i din anläggning så känner jordfelsbrytaren av detta och bryter anläggningen. En väldigt billig livförsäkring som alla borde installera hemma hos sig.

Vi arbetar med dom flesta populära märken gällande elcentralen. Standard märket som Bromma Elektriker jobbar med är Hager. Dom levererar både snygga och designade dvärgbrytare med högsta kvalité & funktion. För oss är det en självklarhet att använda deras sortiment och har gjort sedan vi startade Bromma Elektriker. Det är 10 år av installerade Hager elcentraler.

Förutom att byta centralen så utför Bromma Elektriker även testningar av anläggningar och din elcentral. Det kan vara så att du tycker någon inte är som det skall? Det kan vara många saker som kan hända med en elcentral & anläggning. Var på den säkra sidan och anlita ett elföretag med kunskapen i området. Kontakta oss för mer information.

Bor du i en lägenhet? Då kan du byta centralen till ett väldigt förmånligt pris. Vi på Bromma Elektriker köper nämligen in stora partier och kanske därför lämna ett väldigt konkurrenskraftigt pris.

Har ni kanske en bostadsrättsförening och tänker er att byta er centralen? Tveka inte att kontakta oss.

Bor du i en villa och vill byta central? Vi lämnar gärna ett kostnadsförslag på ditt arbete.

 

Det enklaste sättet är om du tar ett kort på centralen och skickar in den till oss. Då kan vi enkelt lämna ett pris på arbeten.

Fastighet & Industri gör vi också utbyten av större skåp. Vi arbetar och bygger våra större skåp med högre ampere styrka. Vi kommer ut på plats och tittar till och får veta vad det är ni vill att skåpet skall leverera. Bromma Elektriker har flera referens projekt som gärna lämnas ut vid intresse.

Vi byter ut till din elcentral till en modern elcentral snabbt och säkert. Hör av dig för rådgivning till en elektriker i Bromma

bottom of page